jun 13

Beste huurders, medewerkers, gasten,

De laatste versoepelingen in het coronabeleid  heeft gelukkig ook effecten voor ons gemeenschapshuis.

Wij zijn dan ook blij dat we, hetzij met beperkingen,  weer open mogen en binnen mensen ontvangen, de algemene regels m.b.t. Corona gelden uiteraard ook bij ons, daarnaast dienen wij ons tevens aan de horecaregels m.b.t. Corona te houden.

Dit betekent dat we, gelet op de grote van de zaal, maximaal 35 personen mogen ontvangen, die op 1,5 meter van elkaar kunnen zitten , indien er tafels nodig zijn voor de activiteit.
Zijn er geen tafels nodig, dan mogen er maximaal 50 personen zitten.

Gelet op bovenstaande  gaan wij wel open, maar zal ons dranken assortiment nog niet op het oude niveau gebracht worden, zo zal er geen tapbier zijn, maar alleen beperkte keuze flessen bier, ook de frisdranken worden beperkt aangeboden, wij vermoeden namelijk dat de reguliere activiteiten in ons gemeenschapshuis, mogelijk pas in september gaan plaats vinden.

Wij hebben wat voorbereidingstijd nodig;   schoonmaak, voorraad e.d.  dus wij streven erna om vanaf maandag  14 juni weer open te kunnen gaan.

Uiteraard volgen wij de actualiteiten m.b.t. de regelgeving .

Heeft u vragen of uw activiteiten weer plaats kunnen vinden, vragen wij u contact op te nemen, liefst per email:  info@gemeenschapshuiserasmus.nl

Wij vernemen zo ie zo graag  van u en/of uw bestuur , wanneer, hoe en wat, en of de activiteiten weer plaats gaan vinden? Ook dit graag per email aangeven, zodat onze zaalplanner de agenda kan vullen.

Hopelijk snel tot ziens in ons gemeenschapshuis

 Met vriendelijke groet

Kees van Bezouw
Voorzitter

preload preload preload