okt 14

Beste besturen, leden, medewerkers, gasten van het gemeenschapshuis Erasmus,

Als gemeenschapshuis volgen wij uiteraard de richtlijnen en regels zoals aangegeven op de persconferentie van 13 oktober 2020, dit betekent dat na de aangekondigde maatregelen van afgelopen dinsdag, het gemeenschapshuis minimaal tot 16 november 2020 gesloten is.


In de komende tijd zullen wij zeker het nieuws over het virus volgen en zodra er meer te melden valt, sturen wij u wederom een bericht, ook zal er berichtgeving volgen op onze website: www.gemeenschapshuiserasmus.nl  

Wij betreuren deze maatregelen maar menen hiermee onze verantwoordelijkheid te nemen.

Verder hopen wij u weer snel te kunnen begroeten in ons gemeenschapshuis.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Gemeenschapshuis Erasmus

Leave a Reply

preload preload preload