EGA Nederland

EGA-Nederland–Op een dag heb je een gezond gewicht!

Informatie: Hanny Poncin – Telefoon: 076-5653243 – Mobiel: 06 28 39 07 54

Cursusavond dinsdag: 19.00 – 20.00 uur                  
               
Cursusleidster :  Hanny Poncin

Hanny Poncin

Logo EGA

Ik ben Hanny Poncin.

Met veel enthousiasme geef ik de EGA-cursus, een cursus voor gezonde voeding.

Elke dinsdagavond komen wij bij elkaar, met een leuke groep mensen om te wegen, EGA-recepten te proeven en elkaar te steunen om een gezonde voedingsstijl je eigen te maken en daardoor een gezond gewicht te krijgen.

Vooral door de respectvolle manier waarop wij elkaar stimuleren en ondersteunen, is iedereen gemotiveerd om zijn/haar schouders onder dit veranderingsproces te zetten, ook als het weleens tegen zit. Onze humor helpt ons daarbij.

Hoe word je lid van de EGA?

Om lid worden bij EGA Nederland betaal je € 10,- inschrijfgeld en € 7,50  cursusgeld per week. Wekelijks bezoek je de cursus, in groepsverband, in het Erasmushuis. Na ontvangst van je inschrijfgeld ben je officieel lid van de EGA .

Bij aanvang van de cursus ontvang je de uitgekiende EGA Eetwijzer. Hierin vind je alle richtlijnen waarmee je op een eenvoudige en goedkope manier kunt afslanken.

Resultaat.

Het is geweldig om te zien dat mensen, in de loop van de weken, kilo’s kwijt raken en daardoor fitter worden, complimenten ontvangen en een kleinere kledingmaat kunnen aanschaffen.

Daarnaast verminderen bij veel mensen bepaalde klachten, zoals bv. te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol gehalte, minder medicatie bij diabetes, maagklachten en gewrichtsklachten.

Welkom!

Met plezier ontvang ik je op onze cursusavond om vrijblijvend kennis te komen maken.

Email: jmponcin@casema.nl

preload preload preload